- Hortus ter Saksen VZW

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderdelen
Beeldig Hof ter Saksen 14: Le Nouvel Observateur
Zondag 28 mei t.e.m. zondag 24 september 2017, dagelijks van 10 tot 20 uur
De 14de editie van deze  openlucht biënnale is in volle voorbereiding. Het belooft een fijne meeting te worden van een veelzijdig groepje vermeende sur-realisten. Curator Paul Gees nodigde Karel Breugelmans, Henk Delabie, Koba De Meuter, Hans Demeulenaere, Nikolaas Demoen, John Van Oers, Roeland Tweelinckx, Gauthier Oudshoorn, Dimitri Van Grunderbeek, Adriaan Verwee en Dirk Zoete uit om samen met hem hun werken over het volledige park te verspreiden. Dit belet niet dat er concentraties van één of meerdere werken kunnen komen met al dan niet een interactie of confrontatie.
De catalogus, gratis beschikbaar in het park of digitaal beschikbaar op www.tervesten.be,  krijgt een nieuwe vorm. Daar zorgt Katrien Daemers van Gestalte voor.
Van enkele deelnemers ontving de curator reeds een aantal vormelijke, materiële of contextuele voorstellen. De definitieve ontwerpen worden getoetst aan de realiteit. We verwachten een diverse verzameling van kleurrijke objecten, strategisch opgestelde sculpturen en zwevende constructies. Zelfs projecties en geluidseffecten worden niet uitgesloten.
Benieuwd wat het wordt? Wij ook!
o    Organisatie: Cultuurcentrum Ter Vesten en gemeente Beveren
o    Curator: Paul Gees
o    Info: christl.van.den.broucke@beveren.be
o    Plaats:  park Hof ter Saksen, Hof ter Saksendreef, 9120 Beveren
o    Gratis 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu