- Hortus ter Saksen VZW

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderdelen
Chelsea Flower Show
Vrijdag 26 mei 2017, 7 – 22.30 uur
Net zoals de voorgaande jaren organiseren we weer een dagtrip naar het mekka van de tuinliefhebbers: de Chelsea Flower Show op de terreinen van de Royal Hospital in het centrum van Londen.
De plaats van afspraak is het station Brussel-Zuid  om 7 uur. Vandaar nemen we de Eurostar trein rond 8 uur naar London- St. Pancras en dan de metro zodat we rond 9.30 uur plaatselijke tijd op de show aankomen. Omdat het redelijk druk kan zijn ter plaatse is het bezoek vrij. 
’s Avonds gaan we in groep met de metro terug naar St. Pancras waar we rond 19.30 uur de trein richting Brussel nemen om in Brussel- Zuid aan te komen rond 22.30 uur.
Eventueel kan er vanuit Beveren een (kostendelend) gezamenlijk vervoer georganiseerd worden heen en weer naar Brussel-Zuid. Dit is niet inbegrepen in de prijs en afhankelijk van het aantal deelnemers.
Tuin- en plantenliefhebbers wereldwijd zien elk jaar opnieuw reikhalzend uit naar dit grootse evenement.
o    Organisatie: Hortus ter Saksen vzw
o    Reisbegeleiding en info:  François Seghers, froncoisseghers@skynet.be
o    Plaats van afspraak:  Station Brussel – Zuid om 7 uur.
o    Prijs: 195  euro, incl. verplaatsing met Eurostar aan groepstarief (heen en terug), inkom aan ledenprijs Royal Horticultural Society en dagticket Londense underground
o    Inschrijven door overschrijving van 195 euro op BE 09 6528 2961 9157  van Hortus ter Saksen vzw met vermelding naam en ‘Chelsea’ en dit voor 1 maart 2017
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu