- Hortus ter Saksen VZW

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderdelen

Chelsea Flower Show
Donderdag  24 mei 2018, 7 – 22.30 uur
Net zoals de voorgaande jaren organiseert Hortus ter Saksen weer een dagtrip naar de wereldvermaarde tuin- en plantenbeurs Chelsea Flower Show op de terreinen van het Royal Hospital in het centrum van Londen. Een verandering met voorgaande jaren is dat we dit jaar op donderdag gaan. Een dag vroeger dan gewoonlijk. De planten en tuinen zullen er dan nog iets frisser bijstaan dan op vrijdag.
Net zoals de voorgaande jaren spreken we af om 7 uur in het treinstation Brussel-Zuid. Vandaar nemen we rond 8 uur de Eurostar naar London-Saint Pancras waar we rond 9 uur plaatselijke tijd aankomen. Daar nemen we de metro naar Sloane Square en komen na een korte wandeling rond 9.45 uur aan.
Het bezoek aan de show is vrij.
‘s Avonds keren we in groep met de metro terug naar St. Pancras waar we rond 19.30 uur de trein naar Brussel nemen. We komen rond 22.30 uur aan in Brussel-Zuid.
Indien er belangstelling is, kan er eventueel een (kostendelend) gezamenlijk vervoer van uit Beveren naar Brussel-Zuid heen en weer georganiseerd worden. Deze kost is niet inbegrepen in de prijs en hangt af van het aantal deelnemers aan dit vervoer.
Naar dit fantastische evenement wordt door planten- en tuinliefhebbers van over heel de wereld elk jaar reikhalzend uitgekeken.
o Organisatie: Hortus ter Saksen vzw
o Reisbegeleiding en info:  François Seghers, francoisseghers@skynet.be
o Plaats van afspraak:  Station Brussel – Zuid om 7 uur.
o Prijs: 180  euro, incl. verplaatsing met Eurostar aan groepstarief (heen en terug), inkom aan ledenprijs Royal Horticultural Society en dagticket Londense metro
o Inschrijven door naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer te mailen naar francoisseghers@skynet.be EN overschrijving van 180 euro op BE 09 6528 2961 9157  van Hortus ter Saksen vzw met vermelding van de naam van de deelnemer en ‘Chelsea’ en dit voor 1 maart 2018

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu