- Hortus ter Saksen VZW

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderdelen

Tuinenreis 2023: Cornwall in de lente Zaterdag 15 april t.e.m. vrijdag 21 april 2023 [VOLZET]
We gaan opnieuw naar Cornwall. Wel een stuk vroeger dan in 2019, zodat we volop kunnen genieten van de unieke voorjaarsbloei. In het uiterste westen van Engeland zijn talloze camelia’s, rododendrons en magnolia’s gekweekt. Je kunt er honderden soorten en cultivars zien. Het klimaat is er erg mild en vorst of grote droogte komen er zelden voor.
Cornwall biedt uiteraard veel meer dan alleen die uitbundig bloeiende struiken en bomen, de voorjaarsflora zal op vele plaatsen uitbundig bloeien.
 
Op het programma staan: West Green House Garden, Killerton House and Garden, Tintagel, Trebah, Caerhays (kwekers van talloze Rhododendron- en Magnolia-hybriden en van de beroemde Camellia x williamsii cultivars), The Eden Project, Carnewas and Bedruthan Steps, Lanhydrock, Cothele, Coleton Fishacre, Bicton park en Sir Harold Hillier arboretum.

Organisatie: Hortus ter Saksen vzw
  • Reisbegeleiding: Dirk De Roose
  • Deelname: de hele reis kost 1390 €Daarin is begrepen: alle verplaatsingen vanaf de parking aan CC ter Vesten in Beveren, toegang tot alle tuinen en verblijf in de hotels (met ontbijt en avondeten). Blijft nog te betalen ter plaatse: middageten in de tuinen en drank bij het avondeten
  • Inschrijven en info: dirk.de.roose@scarlet.be of 03 771 49 24

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu