- Hortus ter Saksen VZW

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderdelen
BOOM
          MENS
Zondag  17 juni 2018, 15 uur
Vandaag gaat in het kasteel Hof ter Saksen een sociaal-artistieke theatervoorstelling van –ziellabo vanelle- en Cultuurcentrum Ter Vesten door i.s.m. Sociale Campus Beveren – project Babbelonië. Beveren en zijn deelgemeenten zijn voor theatermaker Nelle De Maeyer ‘oerplaatsen’. Plekken waar haar bron ligt. Van haar 8 tot 18 jaar leerde ze immers haar eerste theatertaal kennen op de Academie van Beveren, om daarna ook ver daarbuiten op ontdekking te gaan.
Nu maakt ze zelf theater met –ziellabo vannelle- en ontwikkelt ze haar eigen, beeldende taal om u- wel geëerd publiek- de kracht van theater te doen ervaren. Haar theatervoorstelling Straks is nu gedaan werd ontwikkeld in de theaterzaal van CC Ter Vesten en beroerde niet alleen de kleinsten maar ook de grootsten.
BooM-Mens wordt een locatievoorstelling in het immer inspirerende Hof ter Saksen. De spelers zijn mensen die Nelle De Maeyer op haar pad tegenkomt. Want in die mensen schuilt haar inspiratie. Het wordt een hartverwarmende en kwetsbare voorstelling die begint met vragen.
Wie ben jij?
Hoe is ‘t?
Heb jij een droom?
Hoe zou de achterkant van de maan eruit zien?
o Organisatie: -ziellabo vanelle-, CC ter Vesten en Sociale Campus Beveren, project Babbelonië
o Info: info@vanelle.be of www.vanelle.be of 0479 92 00 76
o Plaats: kasteel Hof ter Saksen, Hof ter Saksendreef, 9120 Beveren, parking ter hoogte van Zandstraat 167, 9120 Haasdonk
o Reservatie tickets: www.tervesten.be
Gratis deelname
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu