- Hortus ter Saksen VZW

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderdelen

Zintuigenactiviteit ‘voelen’: blotevoetenwandeling
Zondag 25 juni 2023, 14 – 16 uur

Hortus ter Saksen zet elk zintuig één voor één in de spotlights. We beleven de natuur met een blotevoetenwandeling en maken contact met de natuur. Nee, niet zo’n kort blotevoetenpad, maar een echte grensverleggende wandeling zonder schoenen doorheen Hof ter Saksen. Van het bos naar het gras, naar het schelpenpad. Lopen op blote voeten voelt bevrijdend en is gezond. We voelen dingen die we met onze schoenen aan niet zouden opmerken.
Vreemd? Gevaarlijk? Vies? Laat het los en ervaar dat deze vooroordelen onterecht zijn.
Onze gids Stany Schevenhels loopt niet enkel in de natuur op blote voeten maar ook thuis, op straat, op zijn werk. Hij weet als geen ander wat je ervaart op blote voeten, waarom het gezond is en hij zal ons zijn ervaringen en vele voetenweetjes meedelen.
Deze wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen, een ideale gezinsactiviteit dus! Echter niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Je brengt best een rugzak mee om je schoenen in te steken en eventueel een handdoek en washandje om met propere voeten je schoenen weer aan te doen. Maar je mag op blote voeten verder lopen.
Kom de natuur, en het gras tussen je tenen, voelen!

Organisatie: Hortus ter Saksen vzw i.s.m. Gezinsbond Haasdonk
  • Gids: Stany Schevenhels
  • Waar? Zintuigentuin op de binnenkoer Hof ter Saksen, Hof ter Saksendreef 2, 9120 Beveren
  • Deelname: 5 €/pp of 12 €/gezin Aantal deelnemers is beperkt
  • Inschrijven via info@hortus-ter-saksen.be en overschrijven van 5 euro per deelnemer of 12 euro per gezin op rekeningnummer BE86 1030 5638 4350 van Hortus ter Saksen met vermelding van: ‘blotevoetenwandeling’ en naam deelnemer(s)
 

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu